_DSC5744-17 kopie

Monique is Enchantée

Enchantée is recentelijk gestart vanuit de wens om het beste van mijzelf tot zijn recht te laten komen. Het supporten in de breedste zin zit mij in het bloed en krijgt nu als zelfstandige de kans om te floreren.

 

Ik ben opgeleid en ruim ervaren in communicatie en marketing, met name in de vrijetijd sector.

- vervolg -

Daarnaast was ik jarenlang persoonlijk assistent bij een bedrijf waar ‘de zaken gedaan werden‘ vanuit relatiemarketing. Zo kwam ik op de mooiste locaties, sprak ik de meest uiteenlopende personen en leerde ik veel van het zakenleven. En niet te vergeten….van mijzelf. Ik voel me goed in deze rol; ik wil ondersteunen, behulpzaam zijn, ideeën opperen en uitwerken. Ik ben kritisch op kwaliteit, heb een oog voor detail en doe de dingen graag met een creatieve touch.

 

Ik ben iemand die u het vertrouwen geeft uw bedrijf te representeren.

 

Voor een volledig profiel, kunt u hier doorlinken naar mijn LinkedIn profiel. Daarin een overzicht van mijn werkgevers en opleidingen.

 

LinkedIn https://nl.linkedin.com/in/moniquejansenlepoeter